Seperti yang aku harapkan dari Blogger | They Improved!

Memang aku agak ketinggalan dalam soal ini. tapi tak mengapa. mesti ada ramai lagi yang tak tahu kot! seperti yang aku harapkan dari blogger.com mereka makin maju. ade je benda baru yang graduate dari Draft.

buat pengetahuan semua Stats Gadget telah graduate dari Blogger In Draft pada 29 September yang lalu. dah 2 bulan beb aku tak tahu. hari ini baru aku tahu setelah curious tengok page view counter encik Ben Ashaari.

2 gadget yang aku maksudkan adalah…



dan Coretan Cyber telah pun memakainya pada hari ini.



Cara nak pasangnya?


senang saja tekan Add a Gadget kat Dashbaord » Design » Page Elements.

setelah Blogger memperkenalkan Blogger Stats pada 30 Ogos yang lepas. kini 2 Gadget baru ini hasil daripada Blogger Stats.

dengan adanya perubahan-perubahan yang macam ini. tak mustahil platform blogger akan menjadi pilihan ramai untuk ber blog.

Sebelum ini: Kenapa Kita Lupa? | Slot Akasia Seribu Kali Cinta

2 comments: