Redah Aku Dan Kau Punya Oleh Ben Ashaari

Entri berhantu yang berasal dari blog BEN ASHAARI. Ini kali pertama aku join segmen di blog beliau. tanpa berlengah masa mari kita mulakan.

tajuk dah buat pun macam tajuk tu cuma bezanya tak CAPS LOCK je. (harap diterima)

redah Blog BEN ASHAARI


  1. Kenapa NUFFNANG aku '0' je ?
  2. Cara dapat menjana duit dari Nuffnang ..
  3. Aku benci Nuffnang !!!
  4. Nak kasi B.E. (NUFFNANG) meletop tak ??
  5. Whopsss.. incik INNITY sudah sound aku la..

redah blog Coretan Cyber pulak!


  1. Ada lagi orang lebih gila pada aku rupanya
  2. Kenapa saya tulis blog?
  3. Cara buat roti canai pun ada dalam Al-Quran!
  4. Manakah antara berikut ayat yang betul?
  5. Kerana duit sepuluh ringgit

ok dah siap!

19 comments:

  1. hola!
    jalan2 melawat org di sini pulak!~

    ReplyDelete
  2. saya pon dah join..salam kenal..
    dan dah jadi followers kamu..;)

    ReplyDelete
  3. salam, thnks kerana terjah afiqbukhari.com.. mmblas terjahan di sini :D

    ReplyDelete
  4. Birthday saya dah dekat….…jom join KEMPEN :parking blog kawan-kawan…panas2 ..http://mencariisteri.blogspot.com/2010/11/kempen-jom-parking-di-blog-kawan-kawan.html

    ReplyDelete
  5. Bestkan segmen abang ben..gua g xsempat nak join..
    JOM BACE ENTRY BARU
    "1.Blogger Kene Rajin Menulis??"

    ReplyDelete
  6. Bestkan segmen abang ben..gua g xsempat nak join..
    JOM BACE ENTRY BARU
    "1.Blogger Kene Rajin Menulis??"

    ReplyDelete
  7. @silent thinker: rajin-rajin nanti datang la sini lagi.

    ReplyDelete
  8. @apezs shah: terima kasih... nanti saya terjah blog kamo!

    ReplyDelete
  9. @Afiq Bukhari: terima kasih kerana sudi menerjah di blog picisan ini

    ReplyDelete
  10. @KimiCnoL: betul-betul best. takpe nanti ade masa boleh join. lagipun dia rajin buat segmen untuk blogger baru :D

    ReplyDelete
  11. @AKO @ retna: terima kasih. nanti saya terjah blog kamo. :)

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan..Cik Ila follow tau.. :)

    ReplyDelete
  13. @Cik Ila: salam kenal…

    thanks for the follow

    ReplyDelete