BlackBerry Bold 9780 atau BB Torch 9800 dari Celcom

Hidup sebagai blogger ini menuntut aku untuk mendapatkan capaian internet di mana-mana dan pada bila-bila masa sahaja. untuk memenuhi tuntutan tersebut aku perlu sebuah telefon pintar untuk melakukannya bukan Sony Ericsson W705 yang telah dicuri, mahupun Nokia 1200. Tetapi…

BlackBerry® Bold™ 9780 dari Celcom


BB Bold 9780
mampukah aku nak beli HP ini RM 1,888. wow! kalau ada orang sponsor pun best jugak ni. =D

apa yang menarik HP ini?

jika dibandingkan dengan BB Bold 9700 banyak yang telah dipertingkatkan antaranya adalah dari camera 3.15 MegaPixel menjadi 5 MegaPixel. memori telefon meningkat 2 kali ganda dari 256MB ke 512MB. dan juga sistem operasinya telah ditingkatkan dari BlackBerry OS 5 ke BlackBerry OS 6. sistem operasi terbaru BlackBerry.

antara ciri-ciri menarik HP ini adalah:
  • jangka hayat baterinya, 6 jam masa bercakap & 38 jam masa muzik dimainkan.
  • dilengkapi dengan WiFi.
  • macam biasa support 3G network.
  • resolusi skrin yang lebih besar.
  • dan mudah untuk berkongsi media dengan dilengkapi oleh microSD.
untuk maklumat lanjut mengenai HP ini dan plan yang ditawarkan oleh Celcom

BlackBerry® Torch™ 9800 dari Celcom


BB Torch 9800
HP ni lagi canggih dari BB Bold kat atas. dah lagi canggih harganya mesti lagi cangiih jugakkan. tak murah pun hanya RM 2,188 sahaja. yang penting aku tak mampu lagi  untuk memilikinya. sponsor? adakah…

design lagi cantik dari Bold. kalau diberi pilihan aku pilih Torch dari Bold.

bezanya? dibandingkan dengan Bold mesti la dari namanya Torch ala-ala touch. ya, betul… touch screen.

antara ciri menarik:
  • support memori kad sehingga 32GB. besar tu…
  • kamera 5 MegaPixel.
  • integrated social networking seperti twitter, facebook, myspace, flickr dan banyak lagi.
  • dan browser yang menarik dan pantas.
cakap banyak memang tak guna. baik anda sendiri yang melihatnya. untuk maklumat lanjut sila layari laman web Celcom untuk melihat ciri-ciri dan plan yang di tawarkan oleh Celcom

Sebelum ini: 5 Perkara yang anda lakukan selepas makan

Tiada respon untuk "BlackBerry Bold 9780 atau BB Torch 9800 dari Celcom"

Post a Comment